Donant continuïtat el projecte de benestar comunitari “Tots junts sumem“, seguim amb el cicle de xerrades i tallers amb la segona proposta: “El meu fill/a s’agrada? Prevenim els TCA des de casa“. Els objectius del taller són proporcionar a les famílies informació sobre els TCA i els seus factors de risc, oferir eines per detectar possibles senyals d’alerta i apoderar les famílies en la prevenció dels TCA des de casa.

Els trastorns de la conducta alimentària segueixen representant la tercera malaltia crònica entre els joves i adolescents, afectant més de 28.000 nois i noies a Catalunya. Malgrat la seva potencial gravetat, els experts alerten de la possibilitat de prevenció d’aquests trastorns i la importància de la intervenció primerenca per evitar majors conseqüències. I és en el marc de la prevenció en què l’escola, conjuntament amb la família, hi té un paper cabdal i imprescindible.

Aquesta segona trobada presencial serà el dimecres dia 7 de febrer a les 17.15h a l’escola. Us deixem l’enllaç seguidament per fer la inscripció. Us volem convidar a participar en aquest punt de trobada per intercanviar opinions, conversar i reflexionar sobre la importància de cuidar-nos i estimar-nos!

Us hi esperem!

Donant continuïtat el projecte de benestar comunitari “Tots junts sumem“, un any més iniciem el cicle de xerrades i tallers amb la primera proposta: “Connecta amb tu mateix”. És una xerrada per donar resposta a una de les inquietuds familiars que van sorgir el curs passat i va adreçada a totes aquelles persones que volen millorar la seva autoestima i adquirir més estratègies per fomentar-la en els fills i acompanyar-los en el seu creixement personal.

La primera trobada presencial serà el dimecres dia 8 de novembre a les 17.30h a l’escola. Us deixem l’enllaç seguidament per fer la inscripció.

Us volem convidar a participar en aquest punt de trobada per intercanviar opinions, conversar i reflexionar sobre la importància de cuidar-nos i estimar-nos!

Us hi esperem!