TITLE

DESCRIPTION

Fruites i verdures menjador

L’alimentació és un procés que ens acompanyarà al llarg de tota la vida i que ens permet cobrir els requeriments de l’organisme. És imprescindible facilitar una alimentació que cobreixi les necessitats nutricionals pròpies de cada edat per tal que el creixement i el desenvolupament tant físic com mental es produeixin d’una manera adequada.

El nostre dinar de cada dia a l’escola.

Valor nutricional de l’àpat amb una proposta de sopar diària.

Passos a seguir per a realitzar el pagament del tiquet de menjador.

Com a cada àmbit escolar, el menjador també té els seus objectius.

Cuina pròpia

Un valor afegit

L’escola disposa de cuina pròpia gestionada per l’empresa BCN MENJADORS especialitzada en menjadors escolars.


Aquesta empresa s’encarrega de confeccionar els menús mensuals amb dietistes especialitzats, de realitzar els controls d’higiene i qualitat, així com de gestionar tot el personal de cuina.


Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions.


Els valors que regeixen la seva gestió són:

  • Producte local.
  • Receptes de la terra.
  • Personal format i amb experiència.
  • Menús supervisats i valorats per dietistes nutricionistes experts.
  • Dieta mediterrània.

Monitoratge

Persones que fan escola

L’equip de monitors, gestionat directament per l’escola, participa plenament del projecte educatiu del centre.


Hi ha monitors diferenciats per etapes amb una especialització ajustada a les edats de l'alumnat i amb una distribució estratègica dels espais.


Els nostres monitors tenen cura, eduquen i dinamitzen i són, per damunt de tot, professionals entusiasmats per treballar amb nens.


Saben com educar-los en aspectes tan importants com ara normes de menjador, convivència, hàbits alimentaris i higiènics.

L'espai

Menjadors per etapes

Comptem amb menjadors diferenciats per a les tres etapes:

d'infantil,

de primària

de secundària.


A la web de l’Escola es publica el menú mensual. A més a més, també el compartim per les xarxes socials per tenir-ho més a mà i sigui més fàcil poder consultar-lo.


Se suggereix diàriament a les famílies el sopar adient per tal de completar l’equilibri nutricional.


Bona convivència

Objectius

Potenciar els bons costums al menjador: acabar el menjar, menjar correctament i en ordre.

Ús correcte dels estris de menjar.

Ús correcte dels serveis.

Correcció de les entrades i sortides del menjador.


Afavorir el respecte mutu entre alumnes i monitors.

Ensenyar a compartir espais.


Viure el joc com una activitat gratificant.

Treballar actituds que afavoreixin una bona convivència.


Potenciació del joc lliure.

menjar
6M
B
e
menjar1
C

La població en edat escolar està en una etapa important de desenvolupament i l’adquisició d’hàbits alimentaris  té una incidència en el seu futur; és molt convenient oferir un patró alimentari saludable.

Des de l’escola promovem l’adquisició d’hàbits saludables al voltant de l’alimentació, l’activitat física i les relacions socials.

En l’educació nutricional que forma part del nostre servei de menjador inclouem el consum de fruites i hortalisses i recomanacions per alimentar-se bé afavorint el consum de fruites fresques i verdures del temps, llegums, cereals integrals, oli d’oliva verge, làctics fermentats, peix i carn.

9M
5M
10M
15M
14M
8M