TITLE

DESCRIPTION

extraescolars

Anglès

Taller d’anglès per a l'alumnat de P5, 1r, 2n Primària, i que té com a objectiu el contacte amb la llengua oral per assolir la seguretat necessària per produir breus frases i diàlegs. El propòsit fonamental d’aquesta activitat és iniciar els alumnes en l’aprenentatge d’idiomes a edats primerenques, amb l’objectiu que aconsegueixin una bona competència comunicativa en una llengua que no és la seva. Per al desenvolupament integral de les habilitats lingüístiques es proposen una sèrie d’activitats adequades a l’edat i el nivell, motivadores, lúdiques i especialment participatives, encaminades a potenciar la producció i comprensió oral, ja que es treballa des d’un enfocament comunicatiu i pràctic

Esports

En la pràctica dels diferents esports que ofereix l’escola hi trobem una doble dimensió d’igual importància: per una banda es vol aprofundir progressivament en els coneixements tècnics i tàctics de cada disciplina esportiva i, d’altra banda, treballar i potenciar els valors que hi són en la mateixa pràctica: el saber guanyar i el saber perdre, com podem entendre la competitivitat, l’esforç i el treball en equip. S’ofereixen bàsquet, futbol i voleibol per a nens i nenes de 3r de Primària a 4t d’ESO.

Robòtica Educativa

La robòtica és una magnífica porta d’entrada a àmbits tan engrescadors com la mecànica, l’electrònica i la programació, però és molt més que això. A través d’aquesta activitat es pot fomentar el treball en equip i la gestió de projectes, dues competències imprescindibles en el món actual i futur. En aquest taller d’introducció a la robòtica, els participants aprendran a muntar el seu propi robot, a resoldre una sèrie de reptes que plantejarem, i a crear els seus propis desafiaments.

Teatre

En aquesta activitat els nens i nenes, les noies i els nois viuran el procés de creació d’un espectacle teatral: la preparació actoral, amb jocs i improvisacions, la descoberta del text o del projecte, la distribució dels personatges, el procés d’assaigs, les tasques de fora de l’escenari i finalment la representació. Durant tot aquest procés s’aniran desgranant els elements propis del llenguatge teatral (tècnics, expressius o conceptuals) i s’aniran despertant les sensibilitats i les actituds necessàries per a fer, veure i gaudir del teatre.

Funky

L’objectiu del Funky és desenvolupar la coordinació i el sentit del ritme al mateix temps que es realitza un treball aeròbic a l’hora que es potencien aspectes individuals com la tècnica, l’estil personal i maneres d’exterioritzar-ho. Aquesta dansa conviu amb el hip-hop barrejant estils com el jazz o la dansa contemporània. L’activitat va dirigida a l’alumnat que vol endinsar-se en el món de la dansa, millorant el seu estil, la seva expressió i la seva creativitat, tot gaudint del plaer de ballar.

Iniciació Esportiva

Les sessions d’iniciació esportiva comprenen un treball global, ampli i variat en tots els sentits i serà la base per a una futura bona pràctica d’un esport convencional. A nivell maduratiu, és el moment idoni perquè els nens i nenes continuïn explorant i experimentant les seves habilitats amb els diferents segments corporals. L’ús de diversos materials, de diferents habilitats coordinatives i de diferents espais de joc augmenta i enriqueix la formació i el desenvolupament motor dels alumnes. En les sessions d’iniciació esportiva hi predominen els anomenats jocs preesportius. Aquests seran la base per comprendre els diferents esports, les seves demandes i exigències i, a partir de situacions reals modificades, progressar de la tàctica a la tècnica de cada un d’ells.