BOTIGA ON-LINE

INFORMACIÓ: Les comandes que realitzeu les podreu recollir a l'escola els dijous a la tarda a partir de l'inici de curs. Moltes gràcies!
COMPRA DE L’EQUIPAMENT ESPORTIU I BATA : Els dijous de 16.00 a 18.00h podreu passar per l’escola a emprovar les peces, si us cal. Tingueu en compte que aquest és l’únic marge horari destinat a aquesta gestió.

El curs passat vam estrenar nou model  de roba esportiva. A part del model, també es modifica la forma d’adquisició del nou equipament. A partir d’ara la compra es farà online. Trobareu l’enllaç d’accés en aquest mateix espai a partir de principis de juliol.

3

QUAN PODEM FER LA COMPRA DE L’EQUIPAMENT ON LINE?

La botiga online estarà activa a partir de la primera setmana de juliol i al llarg de tot el curs.

El sistema de funcionament serà el següent:

  • Els dijous de 16.00 a 18.00h podreu passar per l’escola a emprovar les peces, si us cal. Tingueu en compte que aquest és l’únic marge horari destinat a aquesta gestió.
  • Les compres les podeu començar a fer a partir de la primera setmana de juliol i, excepcionalment, al ser l’estrena del nou equipament, posem a la vostra disposició els matins dels 2 al  6 de juliol de  00 a 13.00 h per si voleu  venir amb els vostres fills/es a emprovar-se la roba.
  • Les comandes que es facin durant el juliol les haureu de recollir en l’horari establert, els dijous de 16.00 a 18.00h, en el mes de setembre.
  • Durant el curs les comandes les haureu de passar a recollir dins l’horari establert, els dijous de 16.00 a 18.00h.