PER SANT JORDI FEM CONTES A P-5

La princesa i el cavaller

Rayo Mcqueen 

PER SANT JORDI, SOLIDARITAT A LA NOSTRA ESCOLA

Polseres Candela

polseres

POLSERES FETES AMB EL COR PER L’ALUMNAT DEL SANT JOSEP

Tota l’escola fem polseres candela per  col.laborar en la lluita i  la investigació contra el càncer infantil que desenvolupen a Sant Joan de Déu.

El dia de Sant Jordi ens trobareu a la Rambla i podreu col.laborar en aquesta causa comprant la vostra “polsera candela” a la nostra parada. Us hi esperem!

save the children

PUNTS DE LLIBRE PER LA SOLIDARITAT

L’alumnat de 5è. i 6è. celebrem el dia del llibre i volem ajudar a escriure una nova oportunitat de futur per a milers de nens i nenes perquè creiem que JUNTS podem lluitar contra la desnutrició infantil.

Fem punts de llibre per recollir fons que es puguin destinar als programes de supervivència infantil en els països més empobrits.

.

La literatura entra a les aules

Celebrem un Sant Jordi ben literari. Des del 18 d’abril fins el 23 oferim diverses activitats relacionades amb la literatura.

L’alumnat de 3r. i 4t. de Primària fan un RECITAL de POEMES MULTILÍNGÜE on l’expressió oral i la cadència de les llengües prenen força poètica  amb la declamació de poesia.

JOCS FLORALS amb la participació de l’alumnat de 5è., 6è, 1r., 2n., 3r. i 4t. d’ESO. Es celebren cada any a la nostra escola amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya. 

POESIA
LLLEGIR
LLLEGIR
LLLEGIR
sardana
sardana