DIA A DIA A L'ESCOLA

La Força de les Tradicions

Les tradicions culturals a la nostra escola: les celebracions d’aquestes tradicions, amb un component educatiu transversal, serveixen per apropar la cultura popular al nostre alumnat.

Read More

LEMA CURS 21-22

Apostem per potenciar el valor de l’esforç com una qualitat molt positiva en l'aprenentatge i per la motivació com a element fonamental en el procés d’aprenentatge.

Read More

Informacions Curs 21-22

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 21-22. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

EL DIA A DIA AL MENJADOR

Menú i proposta de calories i sopars de cada mes al menjador de l'escola. Per saber-ne més de la vida dels alumnes al centre: el dia a dia al menjador.

Read More

P-3 Curs 21-22

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila21_22 PER FI A L'ESCOLA! Ja sou entre nosaltres, us estàvem esperant! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2021-2022 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Graduació ESO’21

Acomiadant al nostre alumnat en la clausura de l'etapa de secundària. Moltes Felicitats alumnat de 4t. ESO!

Read More

Llibres de Text Curs 21-22

Llistat dels llibres de text per al curs vinent per a cada nivell i etapa educativa.

Read More

Bon Estiu’21

Us volem desitjar un molt Bon Estiu! Hem superat amb nota un curs diferent per a tots i, una vegada més, hem constatat que, amb la voluntat i la confiança d'anar plegats, hem arribat a la meta. Teniu l’estiu a les mans ! Ens retrobem al setembre!

Read More

Comiat de Fi de Curs 20-21

El curs s'acaba! Aquesta és la nostra manera de desitjar-vos a tots un molt bon estiu! El nostre alumnat ha progressat i ha aconseguit l'èxit escolar que és l'objectiu últim de tots els que formem la comunitat educativa. Bones i merescudes vacances estimat alumnat! Gràcies a TOTS hem arrribat fins aquí!

Read More

Graduació P-5 Curs 20-21

És fàcil endevinar que us volem felicitar, heu acabat infantil i teniu un gran potencial. Us donem l'enhorabona i us desitgem que tingueu una gran etapa de primària. Ah, i no us oblideu: mentre que arriba el setembre, disfruteu molt i molt. Us estimem!

Read More

Polseres Candela’21

POLSERES CANDELA, un projecte de compromís per entre tots aconseguir experiències de creixement personal i, des de la coresponsabilitat, crear un món millor. L'EDUCACIÓ és la millor eina per canviar el món i per impulsar els vincles i el compromís amb els valors que ho fan possible.

Read More

Preinscripcio’21

El compromís i la qualitat són les nostres senyes d'identitat en la tasca d'educar. Seguiu aquesta entrada on trobareu tota la informació relativa al període de preinscripció per al curs 2021-22.

Read More

NADAL’20

NADAL, temps de donar i de compartir, temps d'amar i de perdonar; què el miracle del nadal ompli els nostres cors! Aquí trobareu la felicitació de nadal d’aquest curs: busqueu els enllaços de les gravacions que tots els cursos han fet per desitjar-vos unes Bones Festes.

Read More

Santa Cecília’20

El cos humà com pentagrama i el seu moviment com instrument musical per així anar creant partitures de sons que tenen com a protagonista el nostre cos.

Read More

Dia de la Ciència’20

Setmana de la Ciènica per despertar en el nostre alumnat el desig d’investigar i fer-los conscients de la necessitat de la recerca com a eina transformadora i enriquidora tot afavorint un marc on es poden mostrar els treballs d’investigació.

Read More

Graduació ESO’20

Mantenint la màgia de la presencialitat per acomiadar al nostre alumnat en la clausura de l'etapa de secundària. Una graduació diferent al pati de l'escola amb totes del mesures covid.

Read More

@SantJosep a la XARXA

L'escola connectada

ALEXIA

Plataforma de gestió i comunicació amb les famílies

ALEXIA

BLOG de P-3

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-4

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-5

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn !

BLOG ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

PINGÜINS

EL DIA a DIA a P-3

Bloc de P-3

DOFINS

El DIA a DIA a P-4

Bloc de P-4

GIRAFES

El DIA a DIA a P-5

Bloc de P-5

HISTÒRIC ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

BLOG de CI

Bloc 1r. PRI

TOT TARDOR

Fira de Tardor

TOT FESTA MAJOR

La Festa Major

TOT VAN GOGH

Van Gogh a l'aula

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

TOT JOAN MIRÓ

Recursos Educatius

Joan Miró a l'aula

TOT WEB 2.0

web 2.0

ANGLÈS -on line-

Anglès Primària on-line

Anglès on-line

NUTRICIÓ i SALUT

El nostre blog

Programa Escola

APPS per INFANTIL

Bloc apps

EINES 2.0

Recursos Educatius

Recursos a la xarxa

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Treballant la intel.ligència emocional

Emociona't

¿QUÉ ES POESÍA?

La poesia a la etapa de primària

Llegim, recitem, ...