art_educacio
art7
art_projecte

A l’àrea de treball visual i plàstic incloem el món de l’art dins les nostres programacions. Fem tallers centrats en l’estudi d’un artista, on es coneixen aspectes de la seva vida i algunes de les seves creacions. 

Des de l’etapa d’infantil treballem el coneixement d’artistes: Miró, Kandinsky, Picasso, Van Gogh, Velázquez, Munch, Frida Kahlo… introduint els nens i nenes en diferents tècniques plàstiques per fomentar la creativitat, l’observació, l’experimentació i la manipulació.

Un projecte transversal que vincula i sensibilitza  l’alumnat en els diferents estils dels artistes comportant un aprenentatge significatiu i enriquidor: els colors, les formes geomètriques, les línies, el retallat o l’esquitxat. 

IMG_5689
IMG_5579

Treballant amb obres de diferents artistes fem possible  una iniciació al món cultural a partir de conèixer  les seves creacions i de fer servir algunes tècniques, colors, idees que després utilitzaran per fer les seves pròpies obres.

Donem continuïtat al nostre projecte d’art treballant de manera interdisciplinària les manifestacions culturals a través dels diferents pintors, abastant  des del treball artístic, històric i l’expressió corporal fins la integració de les noves tecnologies d’acord amb una realitat artística en la qual està immers  l’ús de noves tecnologies.  En aquest projecte l’alumnat realitza una versió molt personal on són ells mateixos els protagonistes dels quadres; cada grup d’alumnes té el repte de representar el quadre d’un pintor i reproduir-lo.

aRT_ESCOLA
xènia i eva
adria marin+
hafsa
Art_Escola2
Art4
Clàudia fernandez, carla L, Carla G