STEAM

Potenciant l'esperit investigador

Investigar de forma natural i espontània és propi de l’ésser humà, així aprenem moltes coses que ens són fonamentals per viure i adaptar-nos a l’entorn. La nostra proposta es defineix per la defensa i potenciació d’aquest esperit investigador que tenen tots els nens i nenes, els nois i les noies i , en aquesta línia, promovem la recerca i la innovació, perquè esdevinguin trets característics de la nostra escola.

Per conèixer, descobrir i aprendre junts, celebrem cada curs el dia de la ciència promogut pel Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès  vers la ciència i la tecnologia.

Despertar en el nostre alumnat el desig d’investigar i fer-los conscients de la necessitat de la recerca com a eina transformadora i enriquidora.

Proporcionar situacions estimulants.

Introduir elements que provoquin la sorpresa, el desconcert
o el repte que ajudin a fomentar la recerca.

Promoure el treball que s’està portant a terme en les diferents etapes educatives de l’escola en l’àmbit de l’observació, la recerca i l’experimentació.

Potenciar, coordinar i difondre activitats de recerca en educació infantil, primària i secundària tot afavorint un marc on es poden mostrar els treballs d’investigació.