Setmana Santa

STEAM és l’acrònim anglès que engloba les disciplines educatives;

Sciencie ( ciència), Tecnology ( tecnologia), Engineering ( enginyeria), Art (art) i Mathematics (matemàtiques).

En aquest projecte pretenem fomentar aquests coneixements i l’anglès per mitjà de l’educació en el lleure.

imatgeweb

Aquesta iniciativa es realitza conjuntament amb l’AMPA per tal d’oferir la possibilitat de participació dels vostres fills/es en el casal de Setmana Santa STEAM weeK (del 26 al 29 de març 2018), dirigit per Robotix Penedès,  i que es realitzarà a la mateixa escola. Va dirigit a nens i nenes des de P3 a 6è de Primària i es realitzarà en horari de 9 a 13h , amb possibilitat d’hora d’ acollida al matí (de 9 a 10 h) i al migdia (de 13 a 14 h).

El casal inclou activitats en anglès, organitzades per Helen Doron English, activitats de lleure i activitats Explorium, que inclouen la ciència, la robòtica i altres noves tecnologies.

Durant els quatre dies de vacances de Setmana Santa us proposem un apassionant viatge al futur, on els nostres valents exploradors aprendran idiomes a través de la cuina, pensament científic i computacional amb els tallers Explorium i, al mateix temps, realitzaran obres d’art avantguardistes, tot jugant i passant-ho d’allò més bé.

Pel que fa al pagament  trobareu, al full d’inscripció, el número de compte de Robotix Penedès on fer l’ ingrés.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al telèfon a l’Evelyn Núñez, telèfon 664120967.

Dossier informatiu amb explicació detallada de les activitats i l’horari d’aquestes;

el cost de les activitats;

les butlletes d’inscripció;

autorització d’imatge,

La butlleta d’inscripció i l’autorització d’imatge l’heu de fer arribar a les tutores corresponents abans del 5 de març.