BLOC SANT JOSEP

Dia a dia a l'escola

Preinscripció Curs 23-24

El compromís i la qualitat són les nostres senyes d'identitat en la tasca d'educar. Seguiu aquesta entrada on trobareu tota la informació relativa al període de preinscripció per al curs 2023-2024.

Read More

Ens encanten les nostres tradicions!

Volem viure les nostres tradicions i les nostres cultures. A la nostra escola celebrem la nostra identitat cultural i les consolidem dins del marc educatiu com una eina que ens serveix per apropar les festes i les tradicions a tot l’alumnat. El nostre centre promou el treball d’aquestes tradicions populars com a recursos inesgotables per a treballar continguts educatius i engrescar-nos en la nostra cultura.

Read More

Benestar emocional

El benestar emocional és un dels eixos vertebradors del nostre centre. Volem potenciar-lo com una eina de comunicació bidireccional amb tota la comunitat educativa. Interactuem, ens involucrem i donem veu a tots els agents educatius que som essencials en la formació dels nostres alumnes per crèixer junts de la mà.

Read More

Ballem inaugurant el curs!

Ja tornem a ser aquí i ho fem de la manera que més ens agrada i encanta: divertint-nos, emocionant-nos i ballant per donar una magnífica benvinguda a un nou curs ple de reptes! Un nou any que promet ser apassionant, ple de reptes, il·lusions i molts somriures i abraçades. Tornem a l’escola, tornem a retrobar-nos tots junts!

Read More

Escola Connectada

Les diverses àrees multimèdia impartides des de P-3 familiaritzen al nostre alumnat amb aquesta tecnología i amb l'adquisició de la competència bàsica “Tractament de la informació i competència digital”.

Read More

L’escola Sant Josep us dóna la benvinguda P-3!

Comença una nova etapa pels més petits i petites de la casa. Arriben a l’escola i és un procés difícil per a tots i a totes. Implica adaptar-te a molts canvis: conèixer nous espais, relacionar-te amb nous adults i compartir instants amb nous companys i companyes. Sabem que això demana un temps, ja que és un camí que es va fent a poc a poc. Nosaltres us estàvem esperant; ja sou aquí i us desitgem una molt bona estada.

Read More

Engeguem un nou curs!

Ja tornem a ser aquí, comença un nou curs ple de reptes i somriures! L'escola tornarà a somriure amb la vostra presència i les vostres ganes. Ens espera un any apassionant per a tota la comunitat educativa. Som-hi!

Read More

Lema curs 22-23

Apostem per vivenciar cada moment amb una motxilla plena de somnis, d'objectius i de reptes potenciant el valor de la participació i la motivació. Viu cada instant, ja que és una oportunitat irrepetible i única! No et perdis res, tot el que cal és FER!

Read More

Informacions Curs 22-23

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 22-23. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

Felicitats per la feina ben feta! curs 21-22

Amb satisfacció i agraïment us podem dir que ha estat un curs en què a més de créixer i aprendre en les activitats escolars de cada dia, els nostres alumnes han portat arreu el bon ambient de treball, l'esforç i la constància en les feines. Bon i merescut ESTIU!

Read More

Graduació ESO -curs 21-22-

Clausura de l'etapa de secundària: acte de graduació dia 22 de juny. Seguireu amb aquesta experiència en una nova etapa: “nous camins, nous reptes”. Moltes Felicitats alumnat de 4t. ESO!

Read More

Graduació PRI -curs 21-22-

Heu aconseguit l’objectiu alumnat de 6è.! Habilitats, responsabilitat, coneixements, perseverança, esforç, resultats, ser persones amb valors … Moltes Felicitats!

Read More

Graduació P-5 Curs 21-22

És fàcil endevinar que us volem felicitar, heu acabat infantil i teniu gran potencial. Us donem l'enhorabona i us desitgem que tingueu una gran etapa de primària. Ah, i no us oblideu: mentre que arriba el setembre, disfruteu molt i molt. Us estimem!

Read More

Festival Fi de Curs21-22

Un any més arriba el final del curs escolar, un curs ple d’ experiències i de moments entranyables i inoblidables. Per celebrar-ho, el divendres 17 de Juny i el dimarts 21 de juny, ens trobarem a l’escola famílies, mestres i alumnes i compartirem una estona acompanyats de les actuacions per part de l’alumnat.

Read More

Projecte d’Emprenedoria

Com cada any, la nostra escola fomenta les accions socials. L'alumnat de 5è de primària ha format la Cooperativa Cooperagamers amb l'objectiu de donar un % dels seus beneficis a Sant Joan de Déu i treballar com un equip. Tot un procés democràtic i molt emocionant per tothom.

Read More

CANTÀNIA

Participació de l'alumnat de 6è. en aquest projecte musical, educatiu i social que organitza l’Ajuntament de Vilafranca. Després d’uns mesos de molt d’esforç i treball vam interpretar la cantata que porta per títol “Clara, l’art per dins”. Una experiència molt emocionant que no oblidarem mai.

Read More

English Week

Amb l'English Week impulsem i intensifiquem l'aprenentatge de la llengua anglesa proposant entorns que faciliten la interacció en aquesta llengua.

Read More

EL DIA A DIA AL MENJADOR

Menú i proposta de calories i sopars de cada mes al menjador de l'escola. Per saber-ne més de la vida dels alumnes al centre, visiteu 'el dia a dia al menjador'.

Read More

Curtmetratge ‘Reacciona’

Hem realitzat un curtmetratge del projecte 'Reacciona' per donar veu a ONG locals i entrar en matèria de tots els aspectes tècnics i visuals a partir d'un taller del cinema.

Read More

Retotech

Hem estat centre seleccionat per participar en el projecte RetoTech_Fundación_Endesa d'innovació educativa basat en el desenvolupament de projectes tecnològics a través de diferents tècniques de robòtica, programació i creació d'apps.

Read More

Polseres Candela

Formem part de la cadena de solidaritat de #santjoandedeu a benefici de la investigació #contraelcancerinfantil Gràcies a tots per formar part d’aquesta gran família solidària!

Read More

SantJordi22

Arriba Sant Jordi, canviem de pàgina i escrivim una altre capítol als llibres de les nostres vides.

Read More

LA PASQUA

Arriba la celebració de la Pasqua. Representa tant una important tradició com la celebració de l'arribada de la primavera, del bon temps; no la deixeu escapar!

Read More

Webinars

Els webinars són esdeveniments importants en el nostre món educatiu i a la nostra escola els potenciem com a eines de comunicació bidireccional amb les famílies; donem, rebem i compartim informació en temps real.

Read More

PAU, PAU, PAU

Compromesos en la defensa per la PAU amb diàleg, negociació, comunicació ... Alcem les nostres veus per la PAU a UCRAÏNA, ja !

Read More

Educació Emocional

Una escola on aprendre a ser i aprendre a conviure amb un projecte de regulació emocional en el que fem servir diferents eines segons l'etapa i l'edat.

Read More

Llegir, llegir, llegir …

EL GUST PER LLEGIR : al nostre Pla Lector volem formar bons lectors que gaudeixin i aprenguin llegint. Els alumnes tenen oportunitat d’experimentar i gaudir de la lectura així com de desenvolupar una actitud personal d’implicació en el procés lector.

Read More

CARNAVAL22

La tradició del Carnaval: farem una vistosa mostra de disfresses i diferents balls, comparses i mascarades.

Read More

Noves Instal.lacions

Estrenem noves instal.lacions! Una obra rellevant a la nostra escola amb la que salvem les barreres arquitectòniques i

Read More

DIA de la PAU’22

Ens manifestem a favor d’un MÓN millor; els nens volem la PAU: NO ESPEREM A QUE SIGUI MASSA TARD !

Read More

PREINS22

Una nova etapa està a punt de començar! El període de preinscripcions per al curs 22-23 serà el comprès entre els dies 7 i 21 de març. Recordeu que podeu sol.licitar entrevista informativa i personalitzada abans del període de preinscripció. Us hi esperem!

Read More

NADAL’21

De COR a COR: al meu cor, al teu cor, a tots els cors ! És NADAL ! Busqueu l'enllaç per sentir la nostra felicitació. Bones Festes !

Read More

la màgia del NADAL

Ens ha visitat una fada màgica, la fada creativa de Vilafranca. Ens ha ensenyat una cançó molt emocionant que sentireu aquest Nadal pels carrers de Vilafranca. Aviat us explicarem molt més ... poseu-hi atenció!

Read More

Fira del Gall

Una representació de la nostra participació amb els cursos de 1r. i 2n. de Primària; s'exposaran a la rambla de Nostra Senyora durant les festes de Nadal amb motiu de "La Fira del Gall" (tradicional mercat d'aviram que se celebra a Vilafranca del Penedès des de l'Edat Mitjana).

Read More

Santa Cecília’21

"Per Santa Cecília plegats celebrem aquesta diada ben musicament"

Read More

Dia de la Ciència’21

Setmana de la Ciència per despertar en el nostre alumnat el desig d’investigar i fer-los conscients de la necessitat de la recerca com a eina transformadora i enriquidora tot afavorint un marc on es poden mostrar els treballs d’investigació.

Read More

Informacions Curs 21-22

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 21-22. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

La Força de les Tradicions

Les tradicions culturals a la nostra escola: les celebracions d’aquestes tradicions, amb un component educatiu transversal, serveixen per apropar la cultura popular al nostre alumnat.

Read More

LEMA CURS 21-22

Apostem per potenciar el valor de l’esforç com una qualitat molt positiva en l'aprenentatge i per la motivació com a element fonamental en el procés d’aprenentatge.

Read More

P-3 Curs 21-22

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila21_22 PER FI A L'ESCOLA! Ja sou entre nosaltres, us estàvem esperant! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2021-2022 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Graduació ESO -curs 20-21-

Acomiadant al nostre alumnat en la clausura de l'etapa de secundària. Moltes Felicitats alumnat de 4t. ESO!

Read More

Llibres de Text Curs 21-22

Llistat dels llibres de text per al curs vinent per a cada nivell i etapa educativa.

Read More

Bon Estiu’21

Us volem desitjar un molt Bon Estiu! Hem superat amb nota un curs diferent per a tots i, una vegada més, hem constatat que, amb la voluntat i la confiança d'anar plegats, hem arribat a la meta. Teniu l’estiu a les mans ! Ens retrobem al setembre!

Read More

Comiat de Fi de Curs 20-21

El curs s'acaba! Aquesta és la nostra manera de desitjar-vos a tots un molt bon estiu! El nostre alumnat ha progressat i ha aconseguit l'èxit escolar que és l'objectiu últim de tots els que formem la comunitat educativa. Bones i merescudes vacances estimat alumnat! Gràcies a TOTS hem arrribat fins aquí!

Read More

Graduació P-5 Curs 20-21

És fàcil endevinar que us volem felicitar, heu acabat infantil i teniu un gran potencial. Us donem l'enhorabona i us desitgem que tingueu una gran etapa de primària. Ah, i no us oblideu: mentre que arriba el setembre, disfruteu molt i molt. Us estimem!

Read More

Polseres Candela’21

POLSERES CANDELA, un projecte de compromís per entre tots aconseguir experiències de creixement personal i, des de la coresponsabilitat, crear un món millor. L'EDUCACIÓ és la millor eina per canviar el món i per impulsar els vincles i el compromís amb els valors que ho fan possible.

Read More

NADAL’20

NADAL, temps de donar i de compartir, temps d'amar i de perdonar; què el miracle del nadal ompli els nostres cors! Aquí trobareu la felicitació de nadal d’aquest curs: busqueu els enllaços de les gravacions que tots els cursos han fet per desitjar-vos unes Bones Festes.

Read More

Santa Cecília’20

El cos humà com pentagrama i el seu moviment com instrument musical per així anar creant partitures de sons que tenen com a protagonista el nostre cos.

Read More

Dia de la Ciència’20

Setmana de la Ciènica per despertar en el nostre alumnat el desig d’investigar i fer-los conscients de la necessitat de la recerca com a eina transformadora i enriquidora tot afavorint un marc on es poden mostrar els treballs d’investigació.

Read More

Graduació ESO’20

Mantenint la màgia de la presencialitat per acomiadar al nostre alumnat en la clausura de l'etapa de secundària. Una graduació diferent al pati de l'escola amb totes del mesures covid.

Read More

Informacions Curs 20-21

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 20-21. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

LEMA CURS 20-21

Hem arribat a setembre i comencem un nou curs ple de reptes davant la nova normalitat; el camí ja està iniciat, les emocions estan a flor de pell i un dels primers reptes és acompanyar emocionalment l'alumnat guiant i atenent els processos de pensament i les necessitats emocionals de l'alumnat per arribar al seu benestar. Que tingueu tot@s un bon i profitós curs !

Read More

BON INICI DE CURS 20-21

L’inici del nou curs està a tocar. Ara és el nostre moment, el dia 14, els alumnes i les alumnes de la nostra escola tornaran a omplir les aules amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes, de nous objectius i amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs. En aquesta entrada trobareu l'organització del nostre centre i les mesures sanitàries; aplicarem totes les mesures amb corresponsabilitat. Entre t@ts ho fem possible!

Read More

P-3 Curs 20-21

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila20_21 PER FI A L'ESCOLA! Ja sou entre nosaltres, us estàvem esperant! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2020-2021 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Pla Obertura

El curs escolar no tornarà a reprendre’s de forma tradicional ja que les condicions actuals no fan possible acollir tots els alumnes en classes presencials. Us presentem el Pla d’Obertura del nostre centre que es farà en tots els casos en la Fase 2 de la desescalada i que no implica en cap cas la suspensió de la docència telemàtica i la programació que portem a terme amb el nostre alumnat. Aquí trobareu l'adequació del nostre centre per a l’arribada de la Fase 2 que preveu l’obertura per al 2 de juny.

Read More

+Música

Projecte + Música: ens endinsem en aquesta experiència d’aprenentatge d’instruments musicals a les escoles; un projecte impulsat des de l’Ajuntament per oferir un espai on portar a la pràctica l’aprenentatge d’un instrument en l’horari lectiu.

Read More

Cultura emprenedora a l’escola

Durant aques curs, l'alumnat de 5è. de Primària, gestionarà una cooperativa. Aquest procés comporta constituir l'empresa, escollir el producte, dissenyar la imatge corporativa, fer difusió i comunicació del projecte, produir i vendre en un mercat local, aportant part dels beneficis a projectes d'interès social.

Read More

ART I EDUCACIÓ

Educació Artística i coneixement: a l'àrea de treball visual i plàstic incloem el món de l'art dins les nostres programacions. Fem tallers centrats en l'estudi d'un artista, on es coneixen aspectes de la seva vida i algunes de les seves creacions.

Read More

EL POM DE DALT

Cada curs som notícia a la secció Pom de Dalt del setmanari comarcal el 3 de vuit. En aquesta entrada hi podreu llegir un resum d’algunes de les publicacions i veure les fotografies més representatives dels diferents projectes publicats.

Read More

DIA de la PAU ’20

Aquest any a l’escola tenim una idea comú per reclamar la Pau arreu del món; ens manifestem a favor d’un futur millor, a favor de la tolerància tot centrant la nostra atenció en la llibertat i reivindicant les actituds i accions que afavoreixin la pau i el benestar social dins de la societat.

Read More

Publicitat Activa

En aquest espai publiquem els documents per a l'organització i la gestió dels centres educatius  i fem públiques les informacions del nostre centre educatiu en compliment de la política de transparència i accés a la informació pública.

Read More

FESTIVAL de NADAL ’19

Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Si pogués fer un sol desig realitat. Jo voldria que tot l’any hi hagués pau, que hi hagués amor. Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Bones Festes i Feliç Any 2020 !

Read More

Bon Nadal

En aquestes dates tan especials us volem dir ben alt: US ESTIMEM MOLT I BON NADAL!

Read More

Informacions Curs

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 19-20. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

Mare Ràfols

Celebrem i commemorem cada curs escolar el dia de la Mare Maria Ràfols fundadora de la nostra escola; el celebrem d'una manera molt emotiva amb diferents activitats lúdiques i culturals.

Read More

La verema’19

Un projecte interdisciplinari on es vincula el nostre entorn més immediat la vinya, el raïm i la verema amb el treball a les aules de les etapes d'infantil i de primària.

Read More

La Festa Major entra a l’escola’19

Gaudim i som protagonistes de la Festa Major de la nostra vila !

Read More

Projecte Barreres Arquitectoniques

Ja disposem d’un nou accés a l’escola per la façana del carrer Sant Pere! Us recordem que a l’estiu de l’any 2020 engegarem el projecte per enderrocar l’edifici lateral del patí i iniciar les obres de construcció d’una estructura que tindrà un ascensor i unes escales d’emergència.

Read More

TOT ÉS CAMÍ DES D’ARA LEMA CURS 19-20

Hem arribat a setembre i comencem un nou curs, el camí ja està iniciat, les emocions estan a flor de pell, tant pels grans com pels petits, els petits de P3 perquè comencen un nou camí, els altres perquè ens retrobem amb la màgia, la il.lusió, els somriures, les rialles, les ganes de seguir creixent, les ganes d'aprendre i de començar l'aventura. Que tingueu tot@s un bon i profitós curs !

Read More

BON INICI DE CURS 19-20

L’inici del nou curs està a tocar. En aquest període de descans ens hem carregat les piles i ja estem desitjant retrobar-nos. El dia 12, els alumnes i les alumnes de la nostra escola tornaran a omplir les aules amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes, de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs.

Read More

P-3 Curs 19-20

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila19_20 PER FI A L'ESCOLA! Ja sou entre nosaltres, us estàvem esperant! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2019-2020 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Felicitats per la feina ben feta! curs 18-19

Amb satisfacció i agraïment us podem dir que ha estat un curs en què a més de créixer i aprendre en les activitats escolars de cada dia, els nostres alumnes han portat arreu el bon ambient de treball, l'esforç i la constància en les feines. Bon i merescut ESTIU!

Read More

Graduació 6è. de Primària Curs 18-19

Existir és canviar, canviar és madurar, madurar és creació sense fi (Henri Bergson). Heu aconseguit l'objectiu: habilitats, responsabilitat, coneixements, perseverança, esforç, resultats, ser persones amb valors ... Seguireu amb aquesta experiència en una nova etapa: "nous camins, nous reptes". Felicitats !

Read More

Graduació ESO Curs 18-19

Amb aquesta celebració volem donar la benvinguda als nous graduats de la nostra escola i, al mateix temps, convidar-vos a acompanyar-nos a l'acte de graduació per compartir amb tots vosaltres aquesta data.

Read More

Festival Fi de Curs’19

Un any més arriba el final del curs escolar, un curs ple d’ experiències i de moments inoblidables i entranyables. Per celebrar-ho, el divendres 14 de Juny, ens trobarem a l’escola famílies, mestres i alumnes i compartirem una estona acompanyats de les actuacions per part de l’alumnat.

Read More

Graduació P-5 Curs 18-19

És fàcil endevinar que us volem felicitar, heu acabat infantil i teniu gran potencial. Us donem l'enhorabona i us desitgem que tingueu una gran etapa de primària. Ah, i no us oblideu: mentre que arriba el setembre, disfruteu molt i molt. Us estimem!

Read More

EDUCAR la nostra ESSÈNCIA

Estils d'aprenentatge i metodologies en el desenvolupament de les competències bàsiques i les relacions d'ensenyament-aprenentatge del nostre alumnat.

Read More

STEAM week SantJosep

Iniciativa realitzada conjuntament amb l’AMPA per tal d’oferir la possibilitat de participació del nostre alumnat en el casal de Setmana Santa STEAM week dirigit per Robotix Penedès.

Read More

Projecte Educatiu Curs 18-19

En aquesta entrada trobareu els trets principals que orienten la intervenció educativa del projecte educatiu per al curs 18-19. Els documents inclouen els trets d'identitat del centre, els principis pedagògics, els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

FESTIVAL de NADAL ’18

Ben puntual ens arriba un altre any la gran festa de NADAL; temps d'amor, temps d'estimar, de somnis, de màgia i de llum; de trobades familiars, de bones intencions i desitjos; de llums i color, de pessebres, d'arbres, tions i caganers, .... Bones Festes i Feliç Any 2019 !

Read More

Un NADAL de colors

NADAL és molt més que una paraula bonica. És el que tu creus, és el que tu crees, és el que tu penses, és el que tu estimes, és el que somies, un somriure, un bon dia un t’estimo. Són les ganes que tenim de desitjar-vos BONES FESTES

Read More

III CROS ESCOLAR SANT JOSEP

L'escola Sant Josep, amb la col.laboració de l'Associació de Pares i Mares d'alumnes i el Consell Esportiu de l'Alt Penedès, organitzem el proper diumenge 25 de novembre el III Cros Escolar. Us hi esperem!

Read More

Santa Cecília ’18

Commemorem el dia mundial de la música! Torna la nostra celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, a càrrec dels nostres alumnes, amb el concert "VIU LA MÚSICA" on la vivència de l'aprenentatge de la música es fa palesa . Felicitats a tots els músics !

Read More

LEMA CURS

Tots els nostres alumnes són i s'han de sentir valuosos i valorats; ajudar al nostre alumnat a millorar com a persones i a augmentar la seva autoconfiança és a les seves mans, a les nostres mans. La família ens ha d'acompanyar ja que és l'element que d'una manera més determinant incideix en el desenvolupament de l'autotestima dels nens i nenes.

Read More

BON INICI DE CURS 18-19

L’inici del nou curs està a tocar. En aquest període de descans ens hem carregat les piles i ja estem desitjant retrobar-nos. El dia 12, els alumnes i les alumnes de la nostra escola tornaran a omplir les aules amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes, de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs.

Read More

Educació Emocional

Una escola on aprendre a ser i aprendre a conviure amb un projecte de regulació emocional en el que fem servir diferents eines segons l'etapa i l'edat. Donar espai per a sentir, sigui el que sigui, és vital; que el nostre alumnat tingui clar que totes les emocions ens visiten, però cap per quedar-se; han de comprendre que és important donar-lis la benvinguda quan apareixen i també deixar-les anar.

Read More

P-3 Curs 18-19

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila18_19 Benvinguts totes i tots: PER FI A L'ESCOLA! Us estàvem esperant; ja sou entre nosaltres! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2018-2019 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Felicitats per la feina ben feta!

Amb satisfacció i agraïment us podem dir que ha estat un curs en què a més de créixer i aprendre en les activitats escolars de cada dia, els nostres alumnes han portat arreu el bon ambient de treball, l'esforç i la constància en les feines. Bon i merescut ESTIU!

Read More

Graduació ESO Curs 17-18

Amb aquesta celebració volem donar la benvinguda als nous graduats de la nostra escola i, al mateix temps, convidar-vos a acompanyar-nos a l'acte de graduació per compartir amb tots vosaltres aquesta data.

Read More

Graduació P-5 Curs 17-18

És fàcil endevinar que us volem felicitar, heu acabat infantil i teniu gran potencial. Us donem l'enhorabona i us desitgem que tingueu una gran etapa de primària. Ah, i no us oblideu: mentre que arriba el setembre, disfruteu molt i molt. Us estimem!

Read More

Graduació 6è. de Primària Curs 17-18

Existir és canviar, canviar és madurar, madurar és creació sense fi (Henri Bergson). Heu aconseguit l'objectiu: habilitats, responsabilitat, coneixements, perseverança, esforç, resultats, ser persones amb valors ... Seguireu amb aquesta experiència en una nova etapa: "nous camins, nous reptes". Felicitats !

Read More

Festival Fi de Curs 17-18

Ja arriba el final de curs ! El nostre alumnat us descobrirà i construirà, a través de l'acció amb el seu propi cos i el moviment, el món de la jungla. Us hi esperem!

Read More

II Cros SantJosepVila

Fomentar hàbits saludables són un dels valors essencials de la nostra Escola; crear espais comuns entre l’escola i les famílies és un altre en el que ens fonamentem, ens agrada compartir experiències amb el nostre entorn. Seguim impulsant el Cros que té com a objectiu potenciar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu de l’esport.

Read More

LA NEU

Avui ens hem despertat amb neu i fred. Tot i axò no ens ha calgut adoptar mesures especials i hem pogut funcionar amb força normalitat.

Read More

STEAM WeeK -casal de setmana santa-

Juntament amb l’AMPA de l’escola oferim la possibilitat de participació en el casal de Setmana Santa STEAM weeK (del 26 al 29 de març 2018), dirigit per Robotix Penedès, i que es realitzarà a la mateixa escola. El casal integra activitats en anglès, organitzades per Helen Doron English, activitats de lleure i activitats Explorium, que inclouen la ciència, la robòtica i altres noves tecnologies.

Read More

DIA de la PAU

Aquest any a l’escola tenim una idea comú per reclamar la Pau arreu del món; ens manifestem a favor d’un futur millor, a favor de la tolerància i l’acolliment tot centrant la nostra atenció en la llibertat i reivindicant els drets dels refugiats.

Read More

Festival Nadal’17

L’any nou o Ninou és la celebració dels bons desitjos per al nou cicle que comença; deixem enrere el passat i ens fem bons propòsits. Vine a celebrar la nit de Cap d’Any i a prendre 12 raïms al compàs de les 12 campanades de la mitjanit. T'hi esperem!

Read More

Bon Nadal

S'apropen dates màgiques i festives plenes de celebracions i motius per felicitar. Ens agrada el Nadal perquè ens desperta per dins i treu a la llum sentiments plens de pau, alegria i estimació. Us fem arribar aquesta felicitació plena dels millors desitjos. BONES FESTES !

Read More

Concert de Santa Cecília

Per Santa Cecília plegats celebrem la nostra diada ben musicalment.

Read More

La verema

Un projecte interdisciplinari on es vincula el nostre entorn més immediat la vinya, el raïm i la verema amb el treball a les aules de les etapes d'infantil i de primària.

Read More